Item type |
文献 / Documents(1) |
公開日 |
2018-07-27 |
アクセス権 |
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アクセス権 |
open access |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
journal article |
出版社版DOI |
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識別子タイプ |
DOI |
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関連識別子 |
https://doi.org/10.1016/j.tet.2009.01.063 |
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言語 |
ja |
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関連名称 |
10.1016/j.tet.2009.01.063 |
出版タイプ |
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出版タイプ |
AM |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa |
タイトル |
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タイトル |
FRET-based assay of the processing reaction kinetics of stimulus-responsive peptides : influence of amino acid sequence on reaction kinetics |
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言語 |
en |
著者 |
重永, 章
ヤマモト, ジュン
ヒラカワ, ヒロコ
ヤマグチ, ケイコ
大髙, 章
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
In the field of chemical biology, methods for controlling peptidyl function by a stimulus are attracting increasing attention. Recently, we reported a stimulus-responsive peptide which can be cleaved after exposure to a stimulus. In this study, we developed a FRET-based assay system to estimate the kinetics of the stimulus-induced processing (peptide bond cleavage) reaction. Based on the FRET system, it was clarified that introduction of a sterically less-hindered or polar residue at the position adjacent to the stimulus-responsive amino acid accelerates the processing reaction. |
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言語 |
en |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
FRET |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Stimulus responsive |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Peptide bond cleavage |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
UV irradiation |
書誌情報 |
en : Tetrahedron
巻 65,
号 11,
p. 2212-2216,
発行日 2009-01-20
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収録物ID |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
00404020 |
収録物ID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AA00861787 |
収録物ID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AA11539786 |
出版者 |
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出版者 |
Elsevier Ltd. |
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言語 |
en |
権利情報 |
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言語 |
en |
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権利情報 |
©2009. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
EID |
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識別子 |
186631 |
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識別子タイプ |
URI |
言語 |
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言語 |
eng |